Een lange schutting.

ma, 08/20/2018 - 16:01

Als je honden opvangt en ze kunnen ontsnappen door de oude, gammele schutting dan wil je graag een stevige nieuwe afscheiding.

De nieuwe schutting bestaat daarom uit betonpalen met een betonnen onderplaat met daarop robuuste, larikshouten schuttingelementen. Het is een afscheiding met een lange levensduur. Larikshout heeft een lange levensduur in tegenstelling met vurenhout. De betonnen onderplaat gaat lang mee en zal honden ontmoedigen om te ontsnappen. Bij het plaatsen van de elementen moesten we rekening houden dat de tuin zoveel mogelijk dicht bleef. We plaatsten steeds 2 elementen en braken dan weer een stukje schutting af. Als afwerking hebben we nog een extra laag grond aangebracht om de hoogteverschillen in de tuin op te vangen. Tegen de betonrand was het al goed dicht gemaakt.