Beurs Hal14 in Smilde

vr, 02/23/2018 - 16:44
Dit jaar staan wij op de beurs Hal14 in Smilde. De beurs wordt gehouden op 17 en 18 maart in een loods bij Vaartweg 78 en is vrij toegankelijk. Op de beurs presenteren kleine bedrijven en verenigingen uit Bovensmilde, Hoogersmilde en Smilde zich. In een dorp zijn heel veel kleine bedrijven die niet nadrukkelijk aanwezig zijn in het dorp. Mensen zijn creatief en innovatief op allerlei vlakken, dit weekend presenteren deze bedrijven zich. Ook verenigingen doen deze editie mee en ook zijn er tal van activiteiten en muziek. Braam Tuinen is hier natuurlijk bij om mensen te informeren over een tuin die bij hun past en oplossingen voor het onderhoud. We hopen veel mensen te kunnen begroeten op deze beurs. Informatie over deze beurs is te vinden op de website www.beurshal14.nl