Tuinhuis als werkplek

zo, 01/15/2017 - 17:38

Een rustige werkplek in de tuin met een fantastisch uitzicht over de weilanden, dit is de wens van deze klanten in Appelscha. Dit prachtige, geïoleerde tuinhuis wordt ook samen met deze klant gerealiseerd.

Het tuinhuis ligt lager ten opzichte van de woning op het niveau van het vlonderterras aan het water. De vlonder is tijdelijk verwijderd vanwege de bouw en wordt in het voorjaar aangepast aan het nieuwe tuinhuis. Het onderste muurtje is opgemetseld met stenen in de kleur van de woning. De bovenbouw in van Larikshouten IJsselrabbat geconstrueerd. De wand is dik geïsoleerd en afgewerkt met Douglasplanken onbehandeld. De grote raampartij is op maat gemaakt en voorzien van dubbelglas evenals de deuren.

Het dak is ook geïsoleerd en wordt dit voorjaar voorzien van Sedum matten. Een groen dak isoleerd goed en zorgt ervoor dat in de zomer de ruimte niet zo snel te warm wordt. Door de goede isolatie zal de ruimte door een kleine houtkachel al warm te houden zijn. Omdat het tuinhuis gebruikt gaat worden om te schrijven en als ruimte om te schilderen is dit ideaal.

Een fijne plaats om te werken en te mijmeren met prachtig uitzicht, het hele jaar door.