Creativiteit en originaliteit

Dat zijn voor ons de trefwoorden bij het ontwerpen van uw tuin. Maar ons uitgangspunt is uw inbreng; uw ideeën zijn de bron voor ons ontwerp.

Bij het inrichten van een tuin komt veel kijken. U als liefhebber weet daar alles van. Een goed advies brengt uitkomst bij het bedenken van een ontwerp Wij kunnen u daarbij op diverse manieren helpen.

Het maken van een uitgekiend ontwerp voor uw tuin is ons prima toevertrouwd. Maar u zult zelf ook ideeën hebben. Wij bekijken samen met u op welke manier deze ideeën gerealiseerd kunnen worden. Nadat al uw wensen zijn geïnventariseerd gaan wij aan de slag om voor u een sfeervolle tuin te tekenen. Elk detail wordt geplaatst op een wijze dat alles samen een harmonieus geheel vormt. Een ontwerp van Braam Tuinen is dat kleine beetje meer in uw tuin.

Het heeft te maken met een combinatie van sfeer, leefbaarheid, originaliteit en visie. Wilt u het warm en intiem of gedurfd en extravagant? Wij realiseren samen met u uw wensen.

Van ontwerp naar de uitvoering van de plannen is de volgende stap. U hebt daarbij de keus om dat in één keer te doen of het werk uit te laten voeren in fases. In overleg met u stellen we de verschillende werkzaamheden vast en het tijdpad waarin deze worden uitgevoerd. Deze aanpak is zeer aantrekkelijk omdat u er uw investering in de tuin mee kunt spreiden. Ook afspraken over het eventuele meerwerk kunnen op deze wijze worden vastgelegd en uitgevoerd.

Klikt u op Onze projecten dan kunt u foto's van tuinen bekijken die door ons ontworpen zijn en aangelegd.