Creativiteit en originaliteit

Dat zijn voor ons de trefwoorden bij het ontwerpen van uw tuin. Maar ons uitgangspunt is uw inbreng; uw ideeën zijn de bron voor ons ontwerp.

Bij het inrichten van een tuin komt veel kijken. U als liefhebber weet daar alles van. Een goed advies brengt uitkomst bij het bedenken van een ontwerp Wij kunnen u daarbij op diverse manieren helpen.

Het maken van een uitgekiend ontwerp voor uw tuin is ons prima toevertrouwd. Maar u zult zelf ook ideeën hebben. Wij bekijken samen met u op welke manier deze ideeën gerealiseerd kunnen worden. Nadat al uw wensen zijn geïnventariseerd gaan wij aan de slag om voor u een sfeervolle tuin te tekenen. Elk detail wordt geplaatst op een wijze dat alles samen een harmonieus geheel vormt. Een ontwerp van Braam Tuinen is dat kleine beetje meer in uw tuin. Bij een ontwerp hoort een beplantingsplan met de juiste beplanting op de juiste plaats. 

Het ontwerp is op schaal dus alle elementen kunnen uitgemeten worden en aangelegd worden. Zo ontstaat uw ideale tuin. De tuin kunt u zelf aanleggen of het uitbesteden. Door het ontwerp kan de tuin ook in gedeelten aangelegd worden of later elementen zoals een pergola of vijver aangelegd worden als het budget het nog niet toestaat.

Klikt u op Onze projecten dan kunt u foto's van tuinen bekijken die door ons ontworpen zijn en aangelegd.