Tuinontwerp minimalistische tuin

Een minimalistische tuin en een moderne tuin gaan op dit moment hand in hand. In het jachtige leven van vandaag probeerd men rust in de tuin te vinden. Geen drukke kleurige borders maar rustige grote borders met decoratieve beplanting.

In deze strak vormgegeven tuin, waarvan u hiernaast een detail ziet, zijn de grote potten met beplanting de blikvanger. De tuin die vrij smal is wordt van de achtertuin afgescheiden door een halfhoge haag. De grote vlakken met één soort heesters geven de tuin rust. De heesters tegen de woning aan zijn halfhoog zodat de containers uit zicht zijn. Tussen de heesters is een breed vlak met grind met daarop de potten. In elke pot staat dezelfde beplanting. Het uitgekiende ontwerp geeft de tuin rust. Met een minimum aan soorten beplanting en materialen is de tuin boeiend, ook al is de tuin smal en lang. Door dit gedeelte van de tuin een sterke uitstraling te geven is het geen verloren stuk tuin maar een blikvanger.

Door elk gedeelte van de tuin de juiste sfeer te geven kunt u in uw spaarzame vrije tijd lekker genieten van uw wel verdiende rust met een minimum aan onderhoud.

Braam Tuinen zorgt voor een uitgekiend ontwerp met beplantingsplan en kan desgewenst adviseren in de te gebruiken materialen.