Tuinonderhoud uitbesteden?

Kent u dat?
U neemt u voor uw tuin dit jaar echt bij te houden! Maar aan het einde van de zomer blijkt dat er van uw plannen weinig terecht is gekomen.

Onze opdrachtgevers geven veel om hun tuin, maar het ontbreekt vaak aan tijd om het bewerkelijke onderhoud helemaal zelf te doen. Kortom; u werkt liever elders, en daar komen wij in het zicht.
Braam Tuinen is de hovenier die het tuinonderhoud van begin tot eind van u over kan nemen. Hierbij kunt u denken aan het grotere onderhoud, zoals het winterklaar maken van uw tuin. Of gedurende het gehele jaar het bijhouden van het gazon.

Bij onderhoudswerkzaamheden kunt u denken aan

  • Voorjaarsonderhoud: uw tuin wordt startklaar gemaakt. Blad en afgestorven plantendelen worden verwijderd, de nodige snoeiwerkzaamheden worden uitgevoerd en de tuin krijgt de bemesting die het nodig heeft. Hierna kunt u de tuin zelf bijhouden.
  • Het regelmatig knippen van de hagen
  • Uitgebreid onderhoud: na het voorjaarsonderhoud kunnen we ook regelmatig uw tuin onkruidvrij maken. Hoe vaak en wanneer wordt met u overlegd. Bij de meeste tuinen is dit één maal per maand.
  • Top onderhoud: naast het eerder genoemde onderhoud komen we wekelijks langs om ook uw gazon te onderhouden. Jaarrond is uw tuin op orde en kunt u genieten van alles wat uw tuin te bieden heeft.
  • Vakantieonderhoud: zorgeloos op vakantie gaan. We maaien het gazon en houden de borders onkruidvrij tijdens uw vakantie.

Maar ook alleen het onderhouden van het gazon is een mogelijkheid.
Of alleen de snoeiwerkzaamheden in uw tuin, het uitdunnen van windsingels of het kappen van bomen kunnen wij verzorgen.

Enkele projecten die wij in onderhoud hebben staan in het menu vermeld.