Onderhoud in particuliere tuinen

Het onderhoud in particuliere tuinen verschilt per tuin. Elke tuin heeft zijn eigen sfeer, zijn eigen specifieke groep planten, met achter dat alles een eigen tuinbezitter. U als tuineigenaar kunt zelf een onderhoudsplan samenstellen.
U bepaalt zelf welke onderhoudswerkzaamheden u wilt uitbesteden aan ons en welke werkzaamheden u in eigen beheer wilt houden.

Ook is periodiek onderhoud een mogelijkheid, zoals vakantieonderhoud. U gaat lekker een periode genieten van een vakantie. Wat is mooier als thuis komen van vakantie en uw tuin ziet er nog steeds verzorgd uit. Wanneer u op vakantie gaat, dan houden wij in die periode uw gazon netjes en de bloemenborders onkruidvrij. Bij thuiskomst kunt u nog lekker nagenieten in uw tuin zonder eerst weer hard aan de slag te moeten om het lange gras te maaien of om het onkruid weer de baas te worden.

Het onderhoud van uw tuin kan op verschillende manieren. Neem eens contact met ons op en kom met een eigen voorstel. Wij geven vervolgens aan hoe wij dit voor u kunnen realiseren.