Tuinafscheiding van hout en beton.

di, 03/13/2018 - 13:38

De coniferenhaag in deze tuin is vervangen door een schutting van hout en beton. De schuttingelementen hebben we op maat gemaakt van geïmpregneerd lariks/douglas hout. We vinden dat de schuttingelementen allemaal even groot moeten zijn voor een mooie aanblik. Bij deze afscheiding zijn behalve de schermen ook de betonelementen aan de onderzijde op maat gemaakt.

Aan de zijkant van de tuin loopt een openbaar pad. De tuin werd hier afgescheiden met een laag hekje. Aan deze zijde van de tuin hebben we dezelfde schuttingelementen aangebracht. Hier zit ook de toegangsdeur tot de tuin. Deze deur is op maat gemaakt, met planken opeen ijzeren frame, zodat er minder werking is in de deur. Om overal privacy te hebben staat de schutting ook tussen de achtertuin en de voortuin. De bewoners gaan zelf de rest van de tuin onderhanden nemen.