Tuinaanleg

Opknapbeurt achtertuin

wo, 02/19/2020 - 14:35
Een kleine verandering in een tuin kan een groot verschil maken. Achterin deze tuin was een verhoogd deel met een houten vlonder. Deze vlonder was verrot. Ook de verhoogde bloembak was niet mooi meer en verwilderd. Bij mooi weer kon er genoten worden van het grote terras maar de rest van de tuin mocht wel een nieuwe frisse uitstraling krijgen.

Een nieuwe tuin bij een nieuwe levensfase.

do, 02/06/2020 - 13:35
Als je jaren in een woning woont, de kinderen groot zijn, dan wil je graag de tuin aanpassen aan de nieuwe levensfase. De tuin hoeft geen speelveld meer te zijn maar het plekje om in de vrije tijd te genieten.

Kleine stadstuin in Groningen gerenoveerd.

za, 04/15/2017 - 11:15

Als je in een nieuwe woning komt wonen dan is vaak de tuin niet helemaal naar je smaak. Dit was ook zo bij deze tuin. Voor deze kleine tuin is voor een speels ontwerp gekozen. Er zijn twee terrassen maar de kleine borders zullen als ze volgroeid zijn de tuin een fleurig, groen aanzien geven. De basis voor de tuin is nu aangelegd maar de tuinafscheiding zal in een later stadium nog aangepakt worden. Maar het is nu al van de tuin genieten als het zonnetje schijnt en ook vanuit de woning kan er al meer genoten worden van de tuin.

Renovatie tuin in Kloosterveen

za, 05/14/2016 - 18:03

Woon je al jaren in een woning en is het tuinonderhoud er de laatste jaren wat bij ingeschoten, dan komt het moment dat je zegt; help ik ben aan een nieuwe tuin toe!

Voortuin met extra parkeerplaats

wo, 03/30/2016 - 20:27

Door de komst van een extra auto was het nodig om een gedeelte van de beplanting op te offeren voor een extra parkeerplaats.

We hebben zoveel mogelijk geprobeerd om de steenmassa te doorbreken door een patroon aan te brengen in de bestrating met een contrast kleur. Het patroon is gebasseerd op de aanwezige Buxushaag in de voortuin. Aan deze zijde van de tuin waren alle vormen hoekig dus het patroon is daaraan aangepast.