Minituin is ook prachtig

wo, 03/29/2017 - 16:34

Ook al is de tuin heel klein, het is leuk om hier een leuk ontwerp voor te bedenken en deze aan te leggen. Deze tuin is aangelegd bij ouderencomplex 'De Wieken' in Smilde. Er was een klein terrasje aanwezig bij de deur naar buiten, het andere deel  bestond voor een groot deel uit beplanting met een smal paadje voor het ramen wassen. Omdat de nieuwe bewoonster niet een tuintje kan onderhouden wilde ze graag het tuintje grotendeels bestraat hebben. Om dit tuintje boeiend te maken hebben we de aanwezige bestrating gecombineerd met tegels in de kleur antraciet. Door deze tegels komt er een mooie lijn in de bestrating. Ook is er gekozen voor verhoogde bloembakken, het verzorgen van de beplanting is dan gemakkelijker. Ook hebben de bloembakken een ruimtelijke werking. Elke tuin geeft uitdaging voor Braam Tuinen van klein tot groot. Het is mooi om je in te leven in de wensen van iemand en daar het perfecte ontwerp voor te maken en de juiste beplanting te kiezen.