Tuin weer up-to-date na verbouwing.

do, 06/21/2018 - 16:26

Er was een stukje aangebouwd aan de zijkant van de woning. De tuin was op deze plaats aan renovatie toe. Ook was er door een bewoner een overdekt terras geconstrueerd die nog verbonden moest worden met het terras achter de woning. De aanwezige betontegels worden hergebruikt maar om het terras uit te breiden wordt er een klinkerrand omheen gelegd. Het pad naar het overdekte terras wordt ook onderbroken door een vierkant van hergebruikte tegels. Op deze wijze worden het pad en het terras een eenheid. Langs het terras is een draingoot aangebracht zodat het water afgevoerd kan worden naar de sloot. Het gazon is gespit en geëgaliseerd en ingezaaid met graszaad. Langs het voetpad is de aanwezige rand aangepast aan de nieuwe situatie met een extra laag muurelementen.Er is ook een plantenborder aangebracht met beplanting die het zicht naar het overdekte terras grotendeels belemmeren gaat. De afscheiding hoeft niet heel dicht omdat de woning aan een verkeersluwe straat ligt tegenover een groenstrook.